Cerridwen Celtic Healing®

Cursussen

Healing Initiaties

Transformatiehealing

De Lichtkring

Loes Cerridwen Vlugt

Nieuwsbrief

E-mail

Copyright

Cerridwen Celtic Healing®
Behandelingen


Een healing ontvangen of geven met "DE OUDE KRACHT" uit het healingsysteem Cerridwen Celtic Healing® is altijd een heel bijzondere ervaring:

"Wat opvalt is het intense gevoel van veiligheid en geborgenheid, een gevoel van diepe ontspanning en zwaar worden. Dan begint de energie te stromen en is er een gewaarwording opgetild te worden naar een dimensie van Liefde en Licht.
Er zijn nu geen gedachten meer, alleen golven van energie. Er is beweging, verandering. Warmte, kou, wind, stromen van water, tintelingen, de natuurkrachen laten zich gelden. Spanningen, pijnen, verdriet, glijden weg vervagen. Dan is er diepe rust, intens Diepe vrede binnen in je. Je voelt je HEEL.
En na afloop van de healing is er die ongelofelijke helderheid van geest, van weten, van oplossingen zien, waar je ze voorheen niet zag. En totaal anders tegen de dagelijkse realiteit aankijken."


Cerridwen


Alle behandelingen worden gegeven overeenkomstig de Code of Conduct van de N.F.S.H.
Ieder blijft zelf verantwoordelijk voor de eigen gezondheid en dient vooraf een reguliere arts of hulpverlener te raadplegen. Cerridwen Celtic Healing® is een aanvulling en geen vervanging van een behandeling door een reguliere arts.

Welke behandelingen worden gegeven?

Cerridwen Celtic Healing® behandeling

Stoelbehandeling en nagesprek duren in totaal circa 30 minuten.

Tijdens de behandeling wordt het zelfgenezendvermogen van de persoon geactiveerd en vindt tevens healing op Zielnivo plaats. Er wordt zowel met handoplegging als met aura/chakrahealing, visualisatie en mentale genezingsmethoden gewerkt. De healing brengt je heel dicht bij jezelf en geeft een sterke aarding. De behandeling werkt nog enkele dagen door en brengt je stapsgewijs in balans. Oude patronen en lichamelijke klachten kunnen nog even opspelen. Deze vragen om transformatie.

Bijdrage: Eur 30,00

Uitgebreide kernbehandeling

De uitgebreide kernbehandeling omvat een voor-en nagesprek, alsmede een intensieve liggende behandeling. Duur ongeveer 60 minuten. Wanneer zich een acuut probleem voordoet of wanneer je toe bent aan een nieuwe stap in de spirituele ontwikkeling, kan de behoefte zich aandienen de deur naar je eigen spirituele Zelf te openen. Deze healing speelt zich volledig op Zielsnivo af en werkt achteraf door op andere gebieden (lichaam, gedachten en gevoelens).
Tijdens de behandeling word je in een zeer diepe ontspanning gebracht, waardoor het mogelijk wordt om afstand te nemen van alles wat de groei en ontplooiing van een harmonieus leven belemmert. Zo kun je tot rust komen.

Bijdrage: Eur 50,00

Trommel-healing

Deze healing omvat een voor- en een nagesprek, alsmede een liggende sjamanistische trommelhealingsessie. De behandeling vraagt circa 1 uur.

Tijdens deze healing wordt een innerlijke reis gemaakt, waarin veel blokkades worden opgelost en nieuwe inzichten worden verkregen. Deze behandeling is zeer intensief en werkt lang door. Er komt een zeer krachtige energie vrij bij deze behandeling die in de periode erna geíntegreerd moet worden.

Bijdrage: Eur 50,00

Transformatiehealing

Een bijzondere "inwijdende" healing, waarbij de energie ven "De Oude Kracht" als een cirkel van Licht meegegeven wordt aan de persoon. De energie blijft werkzaam voor 3 weken, 3 maanden tot drie jaar na de healing. Deze healing wordt gegeven op basis van een van hart tot hart donatie

Voor meer informatie: Aanvullende informatie transformatiehealing

Karmahealing

Tijdens deze healing helpt "De Oude Kracht" je om uit oude patronen te stappen die je als ziel al heel lang bij je draagt. Een diepe uitzuivering vindt plaats.
Er ontstaat integratie van je verleden en heden. Dit schept ruimte voor de toekomst.

Bijdrage: Eur 50,00

Graallicht-healing

Tijdens deze healing ontvang je de energie direct van de Engelen, Meesters en Hogere Lichtwezens, terwijl je op de behandeltafel ligt. De healer is enkel aanwezig als tussenschakel, maar voert geen handelingen uit. Er wordt vooral gewerkt aan het sterker maken van je Grailbody, je lichaam van Licht. Deze healing verhoogt je trilling en heeft effect op je hele ZIJN (ascensionhealing)
In het begin wordt door de healer de healingcirkel van "De Oude Kracht" voor je opgebouwd. Daarna werkt de energie voor jou verder. Je ervaart in een vogelvlucht de energie vanuit de planeten, sterren, zoals Sirius en de Pleiaden, de Engelen, je beschermengel, de Aartsengelen, de Faeries en de Moeder Aarde Godin, de Christusenergie en de Kosmische Moeder Godin: het Graallicht.
Tijdens deze healing wordt speciale muziek gedraaid.
Duur van de healing en het nagesprek is ongeveer een uur.

Bijdrage: Eur 30,00

Graallicht-groeimoment

Wanneer je het gevoel hebt dat je een steuntje in de rug nodig hebt vanuit de energie bij je spirituele groei, dan kan een groeimoment je helpen. Je wordt dan even opgetild door de energie. Je kunt oude energie loslaten en je openen voor een nieuw stukje energie. Je kunt dit in groepjes doen van 2 a drie personen, maar ook individueel.
Duur is ongeveer een uur.

Bijdrage op basis van een hart tot hart donatie

Celtische Angelblessing

Tijdens deze bijzondere Blessing wordt het contact met je persoonlijke beschermengel en begeleider die vanaf de geboorte bij je is versterkt.
Tevens doen we een kort ritueel, waarbij de Celtische Aartsengelen om Kracht en ondersteuning wordt gevraagd.
Duur is ongeveer een half uur.

Bijdrage: Eur 30,00

Counseling

Bijdrage: Eur 50,00 per uur.

Wil je een afspraak voor een healing maken: E-mail