Cerridwen Celtic Healing®

Cursussen

Healing Initiaties

Transformatiehealing

De Lichtkring

Loes Cerridwen Vlugt

Nieuwsbrief

E-mail

Copyright

Cerridwen Celtic Healing®
Activatie van de Kosmische Oermoeder


 
 
Heb je wel eens ervaren dat je zo blij was dat je opsprong van vreugde en spontaan begon te zingen? Of dat je iets moois zag en alleen kon uitroepen: WAUW!....
En daarna werd je heel stil en voelde je een warmte van binnen.
Die warmte is je OER,
OER is je oorsprong.
 
Bij deze activatie vertel ik je het scheppingsverhaal van ons Universum, van jou als klein micro-universum opnieuw.
Met behulp van de Celtische trommel, oerklanken, aandacht voor de adem , een visualistie en healing wordt jouw gevoel van het OER geactiveerd.
De Kosmische Oermoeder zal je vanuit het grote Universum weer in haar armen sluiten. Wanneer je deze verbinding bewust tot stand brengt, ervaar je een groots gevoel van HEEL zijn.
 
De energie van de Kosmische Oermoeder is de  vrouwelijke scheppingskracht vanuit het gehele Universum en niet alleen de natuurkracht zo als wij die kennen hier op Aarde.
In deze tijd waarin we snel spiritueel groeien en we steeds op een hoger niveau Licht mogen dragen voor de wereld is het heel belangrijk om contact te maken met de Kosmische Oermoeder. Deze energie laat het innerlijke OER in jezelf  opnieuw ontwaken. Dan pas kun je de nieuwe Krachtige Lichtenergieën en impulsen vanuit de Kosmos daadwerkelijk gronden in je lichaam en in de Aarde.
 
Deze activatie zet een diep emotioneel proces op gang. Je zult oude patronen, emotionele blokkades opruimen en er ontstaat ruimte om echt te voelen wie je bent, hier en nu.
 
We noemen deze activatie bewust een activatie en geen inwijding of initiatie. Dat zou namelijk betekenen dat je direct in een andere energetische trilling zou komen. Dat gebeurt wel, maar verspreid over een langere periode. Er wordt iets wakker gemaakt in jezelf, je ontdekt een stukje verloren Oude Wijsheid. Je gaat ZELF dit proces van herontdekken aan en het voltrekt zich ook heel diep binnen in jou. Het is een Oermysterie, het geheim voltrekt zich in stilte...
Je krijgt wel handvaten aangereikt in de vorm van een ademhalingsoefening en een visualisatie die je proces krachtig ondersteunen.
 
Duur van de activatie is circa 2 uur.
 
Deze activatie staat op zichzelf  en kun je doen zonder eerst de cursussen Cerridwen Celtic Healing® te hebben gevolgd.
 
Voor eerste graadscursisten van Cerridwen Celtic Healing® is deze activatie een opstap naar de activatie van de Crystal Grail (de Lichtademhaling), die we in de tweede graadscursus behandelen en kun je door middel van deze activatie toch al op een zeer krachtige manier je Kosmische Oergevoel ontwikkelen.
 
Kosten: Eur 90

Wil je een afspraak maken: E-mail