Cerridwen Celtic Healing®

Cursussen

Healing Initiaties

Workshops

Transformatiehealing

De Lichtkring

Loes Cerridwen Vlugt

Nieuwsbrief

E-mail

Copyright

Cerridwen Celtic Healing®
Nieuwsbrief


Bijgewerkt september 2011


Lieve allemaal,

De zomer is bijna voorbij. In mijn tuin staat de eikenboom te pronken met trossen eikeltjes. De Aardegeuren krijgen de overhand boven de zoete geur van kamperfoelie.
 
Het nieuwe cursusseizoen breekt aan met dit jaar een nieuwe unieke cursus: Op weg naar 2012. Het is een groeicursus naar het nieuwe bewustzijn en de nieuwe instroom van Kosmische energie die nu plaatsvindt en zijn hoogtepunt heeft op 21 december 2012. Je leest er alles over in Op weg naar 2012. We starten twee groepen die vanaf oktober 2011 tot en met december 2012 iedere twee maanden bij elkaar komen. Het is een enorme kans om spiritueel te groeien en veel van elkaar te leren. Bovendien ontvang je bijzondere initiaties tijdens iedere bijeenkomst. De cursus in deze opzet is eenmalig. Ik kijk er naar uit om samen met jullie weer iets neer te mogen zetten in de energie. We gronden zo weer veel Licht voor de wereld. Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen, noteer dan de data van deze cursus in je agenda zodat je er in gedachten toch bij kunt zijn. Voel je op deze momenten gedragen door het grotere netwerk van Licht dat we met elkaar vormen en met de Lichtwezens vanuit de Kosmos die ons bijstaan in deze kwantumsprong in onze evolutie en die van Moeder Aarde.
 
De cursus Cerridwen Celtic Healing® wordt nog steeds gegeven meestal individueel in Noordwijk, maar je kunt je ook als klein groepje aanmelden. Mijn emailadres is inmiddels gewijzigd in loes.cerridwen.vlugt@gmail.com . Wanneer je eigen adres of e-mail is gewijzigd geef het dan door als je nieuwe informatie wilt ontvangen. Ik hoor ook graag jouw ervaringen met de nieuwe energie en de healingen die je geeft.

Afgelopen voorjaar was ik op vakantie in Italië en bezocht ik Assisi. Ik was ontroerd en geïnspireerd toen ik in de Basiliek het eenvoudige habijt van St Franciscus zag. In het nabijgelegen St Damiano bezocht ik het klooster van St Clara. Er heerste een sfeer van intense rust vol lichtheid. Het was een plek om helemaal bij mezelf te komen. Je hebt niet veel nodig om gelukkig te zijn. Thuiskomen bij jezelf is genoeg. "Pace e bene" wenste een broeder me toen ik weer vertrok:" Vrede en alle goeds". Dat wens ik ook jou toe voor de komen tijd.

Loes Cerridwen Vlugt