Cerridwen Celtic Healing®

Cursussen

Healing Initiaties

Transformatiehealing

De Lichtkring

Loes Cerridwen Vlugt

Nieuwsbrief

E-mail

Copyright

TransformatiehealingMaak kennis met "De Oude Kracht" van Cerridwen Celtic Healing®.
Ontdek het wonder van transformatie wat zich diep in ons voltrekt.
Als een bloem die zich in alle stilte opent en weer sluitÖÖ


Kies voor een transformatiehealing:

  • Voor verandering in je leven.

  • Als extra energiebron.

  • Om oude patronen te doorbreken.

  • Als ondersteuning voor langere tijd bij je spirituele ontwikkeling.

  • Wanneer je zelf de snelheid en mate van je transformatie wilt bepalen, Goed voorbereid aan een eerste graadscursus wilt beginnen.


Wat is een transformatiehealing?

Tijdens deze korte, maar zeer krachtige healing krijg je de mogelijkheid in contact te komen met je eigen kern van Wijsheid. Vanuit de Goddelijke Oerbron word je getransformeerd, ontdaan van conditioneringen, angsten en pijnen die je wilt loslaten. Wanneer je bereidt bent om aan jezelf te werken en te luisteren naar je intuÔtie, dan zul je merken dat er in de op de healing volgende periode een nieuw mens uit je tevoorschijn zal komen.

Tijdens de healing ontvang je een zeer krachtige beschermende cirkel van Lichtenergie om je heen, waarbinnen je de mogelijkheid krijgt om jezelf te healen. Dit gebeurt vanzelf en op een manier die bij jou past. De energieŽn zullen je helpen bij je spirituele groeiproces. Er kunnen lichamelijke, geestelijke en maatschappelijke veranderingen optreden. Je komt anders in je leven te staan. Je voelt je lichter en ruimer. Je groeit uit tot diegene die je werkelijk bent.

De energieŽn van de healing werken nog geruime tijd door. Zo wordt het mogelijk jezelf op een steeds dieper niveau te healen. Maar alleen als je dat zelf wenst. Dit kan best een heftig proces zijn, maar is altijd zeer zuiverend en in alle opzichten verhelderend voor je.
Jij blijft echter altijd zelf verantwoordelijk voor je geestelijk en lichamelijk welzijn. Je verandert immers zelf van binnen uit.

Voor de voortgang van het healingproces is het belangrijk om drie weken na de healing even stil te staan bij alle veranderingen die er in jezelf hebben plaatsgevonden.
Wil je hierna nog verdere ondersteuning van de energieŽn, vermeldt dan na deze drie weken de datum op het intentiekaartje dat je bij de healing ontvangt.

Na drie maanden zal de ondersteunende energie van de healing in je verankerd zijn: de beschermende cirkel van Licht is dan een stukje van jezelf geworden. Dit kun je voor jezelf bevestigen door ook na drie maanden de datum te noteren. Hierna zal je innerlijke groei zich gestaag voortzetten.

Dit volledige proces van ZELFTRANSFORMATIE duurt ongeveer drie jaar. Dan heb je de volledige cyclus van Three times Three doorlopen, Het getal negen binnen de Celtische traditie is het getal van de oneindigheid, de Godin in jezelf, het volledig ontwaken van je zielepersoonlijkheid.

Wil je verdere ondersteuning bij je groeiproces verdieping, of anderen leren healen met de Oude Kracht, dan kun je hiervoor een Basiscursus Cerridwen Celtic Healing® volgen.
Alle cursisten die de basiscursus hebben gevolgd kunnen deze transformatiehealing uitvoeren, mits zij daarvoor de aanvullende individuele instructie hebben ontvangen.Het healende wonder van transformatie vindt op ieder moment van ons leven diep in ons plaats.
Wij zijn onlosmakelijk verbonden met een oneindig stromende, Goddelijke natuurkracht,
een steeds vernieuwende Bron van Wijsheid en Liefde.
Door middel van deze transformatiehealing mag ik je hier ietsje dichterbij brengen.
Het is aan jou wat je ermee doet.
Ik kan je alleen een stukje mee op weg nemen.
Wordt zoals je bent:
EEN KIND VAN LICHT.

Cerridwen


Alle transformatiehealingen worden gegeven op basis van een Van hart tot hart donatie.

Wil je een afspraak voor de transformatiehealing maken: E-mail