Cerridwen Celtic Healing®

Cursussen

Healing Initiaties

Transformatiehealing

De Lichtkring

Loes Cerridwen Vlugt

Nieuwsbrief

E-mail

Copyright

Cerridwen Celtic Healing®
Verdiepingscursus, tweede graad


De verdiepingscursus, tweede graad is een drie daagse cursus. Tijdens de tussenliggende periode krijg je de mogelijkheid verder te groeien in de energie. Dit is een zuiverings-, verwerkings- en oefenperiode. Je moet namelijk wennen aan de nieuwe energiestructuur van je lichaam. Ook je gedachten en emoties veranderen.
Na een minimale periode van een jaar en een dag kun je verder gaan met de opleiding Cerridwen Celtic Healer/Teacher.

Programma Eerste dag

 • Inwijdingsritueel, afstemming op de krachtige energie van de tweede graad
 • Oefeningen ter versterking van je healingkanaal
 • Maken van een innerlijke reis onder begeleiding van de Celtische trommel
 • Het kennismaken met het gebruiken van je stem, klank en ritme bij een healing
Tevens wordt door middel van een speciale verbindingsceremonie op je persoonlijke "spirituele erfenis" afgestemd. Hierdoor wordt contact met je spirituele voorouders mogelijk, waardoor je eigen Oude Wijsheid naar boven kan komen.

Programma Tweede dag

 • Het aanleren van healingtechnieken en symbolen om te healen door tijd en ruimte heen.
  De methode van afstandshealing die je leert tijdens deze cursus werkt door op alle niveaus: lichaam, geest en ziel. Je healt de persoon of een situatie zowel in het heden, verleden, als naar de toekomst toe.
 • Het verder ontwikkelen van je intuïtie
 • Het gebruik van de energie van de vier elementen ter ondersteuning van het innerlijk alchemistisch proces
 • Aanleren van een speciale Karmahealing

Programma Derde dag (1 dagdeel)

 • Aanleren van de activatie van de Crystal Grail. Deze activatie is een vervolg op de Grailbodyactivatie, Door middel van een meditatie en visualisatie word je in contact gebracht met de energie van de Kosmische Oermoeder (de vrouwelijke scheppingskracht uit het gehele Universum). Dit is een enorme sterke Lichtkracht die je lichaam totaal zal doorstromen. Je zult ontdekken dat je letterlijk het Licht gaat ademen. De energie van de Kosmische Oermoeder zal je bewust maken van je eigen innerlijke Oerbron. We ondersteunen dit proces door middel van een speciale Lichtademhalingsoefening (niveau 1). Het herhaaldelijk toepassen van deze activatie helpt je bij de overgang naar de vijfde dimensie van Zijn. Zo zul je uiteindelijk het Licht echt gaan Leven!
   

Door middel van de inwijding in de tweede graad wordt het mogelijk je te ontdoen van Oude Karmische patronen en veel innerlijke blokkades op te lossen. Je wordt een steeds krachtiger healingkanaal.
Alles wat je in de basiscursus hebt geleerd verdiept zich, energieën worden sterker.
Persoonlijk kom je meer in evenwicht en zie je alles in een breder perspectief.

Door middel van deze tweede graadscursus kun je pas echt jouw manier van healen gaan ontwikkelen. De eerste en tweede graads cursus vormen de afgeronde opleiding tot Cerridwen Celtic Healer®.


Kosten incl. werkboek en certificaat: Eur 500 (excl. accommodatie en maaltijden)